Manal Balenie 5 ks respirátora FFP2 - NR, ET 30000

3,80 €

Respirátor FFP2 - NR, ET 30000

Podrobnosti: Jednorazový respirátor je navrhnutý tak, aby nositeľovi poskytoval respiračnú ochranu ako jednorazový respirátor. Je určený na zníženie možnosti vdýchnutia častíc poletujúcich vo vzduchu. Nelekárske použitie.

Hlavný materiál: 1. Netkaná textília, fúkaná látka, teplovzdušná bavlna 2. Nepoužívať v toxickom prostredí alebo inom prostredí bezprostredne ohrozujúcom život alebo zdravie. 3. Produkt nebol navrhnutý na použitie deťmi. Nie je určené na použitie v prostrediach, kde teplota presahuje 50 °C (122 °F). 4. Nikdy nepoužívajte v prípade viditeľného poškodenia respirátora a neodstraňujte jeho jednotlivé časti. 5. Nepoužívať, pokiaľ tesniaca hrana masky dobre nedoľahne na tvár. Ak máte fúzy/plnofúz, môže sa znižovať účinnosť respirátora v dôsledku zlého doľahnutia na tvár.

Čas použiteľnosti: dva roky, VYROBENÉ V ČÍNE, Teplotný rozsah skladovacích podmienok: od -30 °C do +40 °C Maximálna relatívna vlhkosť skladovacích podmienok <80 %

Návod: 1. Pred nasadením masky si umyte ruky. Zdvihnite ušný popruh maskou dole. 2. Umiestnite masku najprv na bradu tak, aby časť s nosnou sponou smerovala von. 3. Elastické pásky umiestnite na obe uši, aby maska bola pevne na svojom mieste a dobre tesnila. 4. Pre pohodlné uchytenie môže byť nutné podľa potreby upraviť úchytky na boku masky. Uistite sa, že vlasy, šperky na tvári a oblečení nie sú medzi vašou tvárou a maskou. 5. Oboma rukami ohnite sponu na nos tak, aby tesne priliehala k nosu a tvári, aby ste ju pevne utesnili.

Pokyny na odstránenie: Bez toho, aby ste sa dotkli respirátora, pomaly zdvihnite oba popruhy z uší. Vytiahnite masku od tváre. Skladujte alebo likvidujte v súlade s likvidáciou infekčného materiálu podľa požadovaných predpisov.

Dôležité: Pred použitím si musí užívateľ prečítať tieto pokyny a porozumieť im. Uschovajte si prosím tieto užívateľské pokyny pre budúce použitie.

Parametre

  • EAN 8595665008215
  • Značka Manal
  • Pohlavie Univerzálny
  • Farba Bílá
  • Sada/Sety/Balíčky Nie
  • Designová položka Nie

Zákazníci obvykle s týmto produktom kupujú tiež: