5 užitočných pomocníkov do Vašej kancelárie

5 užitočných pomocníkov do Vašej kancelárie>

V tomto článku Vám dáme tip na niekoľko výrobkov, ktoré Vám zjednodušia Váš kancelársky život. Zamerali sme sa na produkty značky Erich Krause, ktoré sú veľmi kvalitné a vyrobené z tých najodolnejších materiálov.

 

  1. Kalkulačka

    Kalkulačka je skvelým pomocníkom v každej kancelárii. Určite to poznáte – potrebujete rýchlo niečo spočítať, odčítať alebo vynásobiť, ale mobil nie je po ruke. Najlepším riešením je stolná kalkulačka, ktorú jednoduchým krokom zapnete a rovno môžete počítať. Stolné kalkulačky Erich Krause sú navyše úsporné – ak ich nepoužívate, automaticky sa vypnú. Navyše majú tiež solárny panel, takže šetrí výdrž alkalickej batérie. Spočítajú Vám všetky základné funkcie vrátane druhých odmocnín alebo percent.

  2. Dosky na dokumenty

    Ďalším užitočným nástrojom sú rozhodne dosky na dokumenty. Týchto dosiek existuje nepreberné množstvo, pričom každý typ má vždy iné vhodné využitie.

    Pokiaľ zháňate dosky vhodné na prezentáciu, najlepšie Vám poslúžia dosky s vreckami. Priehľadné vrecká sú už súčasťou balenia, čo Vám uľahčí veľa práce. Stačí Vám potom iba vložiť papiere do plastových vreciek a prezentácie je hneď pripravená, a navyše aj chránená pred škodlivými vonkajšími vplyvmi.

    Ak neviete, koľko presne vreciek v doskách využijete, poslúži Vám rýchloviazač. Rýchloviazače sú dosky so zabudovanou sponou, na ktorú ľahko pripnete euroobaly sa spisy. Túto sponu potom len prehnite a vrecká tak z dosiek nevypadnú.

    V prípade, že potrebujete uschovať, prípadne preniesť dôležité dokumenty a chcete zamedziť ich zašpineniu, zničeniu alebo poliatiu, vhodné sú klasické dosky s gumou. Dokumenty do nich jednoducho vložíte a uzatváranie na gumu zabezpečí, že papiere zostanú na svojom mieste.




     
  3. Zošívačka, rozošívačka a dierovačka

    Ako pospájať jednotlivé papiere k sebe? No predsa zošívačkou! Zaručí Vám rýchle, spoľahlivé a jednoduché spojenie až niekoľkých desiatok papierov. Princíp zošívačky je veľmi jednoduchý – do pružinového zásobníka vložíte drôtiky, následne položíte papiere na spodnú časť zošívačky a stlačíte. Drôtik následne papiere prederaví a zošije dokopy.

    Zašili ste k sebe nesprávnej papiere? Nevadí, pre takéto prípady je tu rozšívačka. Tá pomocou ostrých zubov bezpečne odstráni drôtiky z papierov.

    Nechcete k uschovanie spisov používať dosky s plastovými obalmi? V takom prípade je ideálnym riešením dierovačka. Tá funguje na pákovom princípe - po jej stlačení urobí dierovačka do papiera s pomocou kovových valcov diery, následne stačí papiere vziať a založiť ich do krúžkových dosiek. Dierovačka značky Erich Krause je vyrobená z vysoko kvalitnej ocele, má v sebe zabudované pravítko pre výber formátu a tiež zásobník na odpad.




     
  4. Kancelárske sponky

    Ako skvelou alternatívou k zošívačke Vám poslúžia kancelárske sponky. S ich pomocou môžete papiere tiež spájať, avšak na rozdiel od zošívačky papiere nemusíte dierovať, a teda je neponičíte. Sponky existujú aj vo farebnom prevedení, vďaka ktorým oživíte inak tuctové dokumenty.

    Okrem týchto farebných sponiek Vám na eshope ponúkame tiež sponky v mosadznej alebo poniklovanej variante. Všetky sponky značky Erich Krause sú vyrobené z vysoko kvalitného oceľového drôtu, majú vylepšenú pevnostné charakteristiku a sú odolné voči korózii.


     
  5. Lepiace papieriky

    Lepiace papieriky Vám pomôžu s lepšou orientáciou v dokumente. Ak si potrebujete označiť v spise, knihe alebo zošite dôležité miesto či stránku a nechcete si ho poškodiť zvýrazňovačom, skvele Vám poslúžia práve Lepiace papieriky. Nemusíte sa báť, na papieri nezanechávajú lepidlo, a dokonca je možné použiť ich opätovne. Na lepiace papieriky značky Erich Krause je možné tiež písať, preto si jednoducho poznačte všetko dôležité.

    Ak viete, že na papieriky nepotrebujete písať príliš veľa informácií a potrebujete ich predovšetkým pre označenie stránok či textu, stačí využiť tenké štítky. V opačnom prípade Vám na zapísanie viac poznámok poslúžia širšie štítky, na ktoré sa zmestí až niekoľko riadkov textu.


 

Veríme, že nami vybrané produkty sa Vám zapáčia. Na e-shope ponúkame aj iné kancelárske pomôcky, ktoré Vám pracovný život o niečo viac uľahčia. Všetkých pomocníkov nájdete v kategórii Kancelárske potreby.